Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie pentru ingrijit metale Metapur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TANA-4712
Out Of stock
Descriere
Metapur

Soluţie de întreţinere pentru obiecte de oţel
Compoziţie:

<5% tensid nonionic, conservanţi, hidrogeni de cărbune alifatic (nearomat), valoare pH cca. 6.
Acţiune:

Este o soluţie excelentă de întreţinere pentru toate suprafeţele de oţel şi eloxate. La o singură aplicare întreţine, polizează şi protejează suprafaţa şi elimină impurităţil uşaore (amprente, decolorări, impurităţi foliculare, pete). Lasă suprafaţa lucioasă, fără dungi şi peliculă uleioasă. Nu conţine materiale de şlefuire şi polizare, astfel protejează, fără a zgâria suprafţa. Materialul activ protejează metalul de amprente, pete de apă, praf şi împiedică poluarea dealtfel rapidă a suprafeţelor. De asemenea împiedică oxidarea metalică şiformarea decolorărilor.
Nu cauzează mirosuri neplăcute nici în timpul utilizării, nici după. Nu conţine acizi sau materiale bazice. Flaconul de pulverizare asigură o utilizare uşoară şi comodă. Utilizare economică (2-4ml/m ).

Domeniu de utilizare:

Se poate utiliza la curăţarea suprafeţelor de oţel de calitate superioară, aluminiu eloxat şi cupru (cu excepţia chiuvetei). Este excelent pentru curăţarea mobilelor şi suprafeţelor metalice, tejghele, uşi, lifturi, pervazuri, rame de geamuri şi obiecte de interior cromate.

Utilizare

Se va agita înainte de folosire. În poziţie verticală se deschide pulverizatorul şi de la cca.20 cm se pulverizează uşor suprafaţa de curăţat, după care soluţia se va distribui în mod egal şi se va şterge până la uscare cu o cârpă moale, fără scame. În cazul suprafeţelor mari se va pulveriza cârpa cu care se va freca, şi nu suprafaţa. Suprafeţele de oţel şi cromate foarte lucioase ulterior se vor poliza cu o cârpă uscată. Recomandăm o utilizare economică, deoarece METAPUR este o soluţie foarte eficientă.

Instrucţiuni de siguranţă:

A nu se utiliza pe pardoseli (pericol de alunecare), respectiv pe suprafeţe metalice umede.
Produs destinat uzului profesional.
Nr. articol : 4712 Formă de prezentare: flacon 500 ml.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura