Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie pentru curatat Lavoare Lavocid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TANA-4110
Out Of stock
Descriere
Lavocid

Compoziţie tenside neionice <5%,acizi organici, coloranţi şi parfum, conservanţi, pH cca. 1.5
Acţiune:Dizolvă rapid depunerile şi crustele de calcar, săpun şi de rugină. Efect de emulgare deosebit la uleiuri şi grăsimi.

După uscare nu lasă urme, păstrează luciul. Consum economicos. Reduce germenii. Acizii din compoziţie sunt biodegradabili.

Domeniu de utilizare: Curăţarea tuturor suprafeţelor din băi, lavoare, grupuri sanitare care rezistă la acţionarea acizilor. Recomandat pentru intreţinere în concentraţie de 1-2%.

Utilizare: În condiţii normale în concentraţie de 1-2%, dacă este necesar pentru îndepărtarea depunerilor mai persistente se poate mării concentraţia. Sau se poate utiliza chiar nediluat. Se aplică pe suprafaţa dorită cu o lavetă, burete sau perie, se lasă să acţioneze, se clăteşte cu apă abundentă. Suprafeţele lucioase se şterg cu o lavetă uscată. Pentru curăţarea locurilor greu accesibile se foloseşte nediluat.
Indicaţii speciale:. Se va evita contactul cu pielea şi ochii. La contactul cu ochii se va clăti cu apă şi se va consulta medicul. La contactul cu pielea se va clăti imediat cu multă apă. În timpul operării se vor purta mănuşi. A se păstra inaccesibil copiilor. A nu se utiliza pe marmură, nylon, poliamidă, sau suprafeţe emailate sensibil la acizi.

Ecologie: Acest produs respectă legile referitoare la compatibilitatea cu mediul înconjurător a aparatelor de spălare şi curăţare şi a normelor de aplicare a acestora, referitoare la degradarea biologică a materiilor prime.

Informaţii mai cuprinzătoare referitoare la interacţiunea acestui produs cu mediul pot fi obţinute la cerere.

Ambalajul se colectează numai după golirea resturilor de materiale.

Acest produs este destinat uzului profesional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura