Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent solutie pentru curatarea de baza Linax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TANA-4080
Out Of stock
Descriere
Substanţă pentru curăţăt podea

Compoziţie: 1-5 % tenside neionice, fosfaţi, valoare pH. ca. 10.

Acţiune: Îndepărtează fără efort peliculele de ceară şi polimeri vechi. Deosebit de adecvat pentru linoleu şi cauciuc. Se poate dilua cu apă în proporţii largi. Nu degajă miros pătrunzător nici în timpul utilizării şi nici după utilizare. Are timp de acţiune scurt, grad de spumare redus şi este suportat bine de majoritatea materialelor.

Domeniu de utilizare: Podele de orice tip, mai puţin lemn neprotejat.

Utilizare: În funcţie de natura şi rezistenţa murdăriei respectiv peliculei ce trebuie îndepărtată se aplică concentrat sau diluat până la 1:10 cu apă. Se aplică cu maşina de curăţat, se lasă 10 min. să-şi facă efectul.

Restul de substanţă şi resturile de murdărie şi peliculă se îndepărtează cu buretele sau cu maşina de curăţat, după care se şterge cu mopul ud. Este recomandat să se lucreze pe porţiuni.

Indicaţii speciale: În timpul curăţării se va asigura o aerisire suficientă. Se păstrează închis, şi nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Resturile de peliculă deja desprinse sau dizolvate nu trebuie lăsate să se usuce.

Ecologie: Acest produs respectă legile referitoare la compatibilitatea cu mediul înconjurător a aparatelor de spălare şi curăţare şi a normelor de aplicare a acestora, referitoare la degradarea biologică a materiilor prime.
Informaţii mai cuprinzătoare referitoare la interacţiunea acestui produs cu mediul pot fi obţinute la cerere.
Ambalajul se colectează numai după golirea resturilor de materiale.

Acest produs este destinat uzului profesional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura